Een carrière bij Thomas | Thomas.co

Een carrière bij Thomas

Thomas components

Een carrière bij Thomas

Laten we samen groeien 

Ben je niet op zoek naar zomaar een baan, maar naar een carrière? Wil je werken voor een organisatie die jouw expertise waardeert en je de vrijheid geeft om innovatief en vooruitstrevend aan het werk te gaan? 

Careers hero

Een carrière bij Thomas 

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde, enthousiaste en creatieve mensen die zich bij het team van Thomas willen aansluiten tijdens deze spannende tijd van buitengewone groei. Van ontwikkelaars en marketeers tot verkopers, operationele werknemers en klantenservicespecialisten: wij zijn altijd op zoek naar toptalent. 

Hybrid Working ICon
Hybride werken 

We weten hoe belangrijk flexibiliteit is. Flexibiliteit betekent voor iedereen iets anders, maar iedereen wil graag controle over hoe en waar hij of zij werkt.  Onze Hybrid Working Principles sluiten aan bij dat idee.    

Embrace Diversity icon
Omarmen van diversiteit 

Ons bedrijf is gebaseerd op het inzicht dat 'verschil het verschil maakt'.  Wij willen een team van medewerkers opbouwen dat in alle opzichten divers is, om bij alles wat we doen een scala aan perspectieven, ideeën en inzichten in te brengen.  

Global business icon
Wereldwijde organisatie 

Wij zijn een wereldwijde organisatie met kantoren in het Verenigd Koninkrijk (Marlow & Londen), Nederland, België, Frankrijk, Maleisië, Zuid-Afrika en Australië, aangevuld met een wereldwijd partnernetwerk. 


Onze kernwaarden  

Onze waarden helpen het team van Thomas elke dag bij het maken van keuzes. Ze helpen om onze cultuur te definiëren en onze missie en strategie uit te voeren. 

Our values image

Kira image

"Ik werk graag met mensen om samen creatieve oplossingen te vinden voor complexe problemen."

Kira van Niekerk, Global Lead Training & Enablement

Haps Image

"Ik haal energie uit de passie die iedereen heeft voor Thomas en zijn producten."

Haps Nirwal, Group Credit Manager


Vacatures

Helaas zijn er geen vacatures voor uw huidige selectie. Probeer een filter te verwijderen om meer te zien.