Recruitmentplatform | Thomas.co

Recruitmentplatform

Thomas components

Recruitmentplatform

Er komt meer kijken bij recruitment dan het lezen van cv's 

Krijg een beter beeld voordat je iemand aanneemt. Ga verder dan het cv met ons recruitmentplatform en voorspel welke kandidaat het best bij je organisatie past. 

Recruitment hero nl
Recruitment hero-1 nl

Recruitment met Thomas Perform 

define nl

1. Bepaal

Gebruik ons intuïtieve online recruitmentsysteem om een profiel van je ideale kandidaat op te stellen, met het gewenste leervermogen, gedrag en karakter. 

Define-NL

2. Vergelijk 

Gebruik sterrenscores op het recruitmentplatform van Thomas om evaluatieresultaten naast elkaar te vergelijken en vol vertrouwen te voorspellen welke kandidaat het best bij de functie en bij de cultuur van je team past. 

onboard n l

3. Onboarding

Genereer automatisch een onboardinggids op maat, gebaseerd op de evaluatieresultaten van de kandidaat. Zo geef je hem of haar een vliegende start. 


larger define nl

Bepaal

Krijg een volledig beeld voordat je iemand in dienst neemt

Als je een functiebeschrijving opstelt, vormen de technische vaardigheden en kwalificaties maar de helft van het verhaal. De andere helft is mogelijk nog belangrijker, maar wordt vaak over het hoofd gezien: het gaat om de persoon zelf en het team waar hij of zij mee aan de slag gaat. 

Met het platform van Thomas voor talentassessments kijk je verder dan het cv en identificeer je naast het leervermogen ook de persoonlijkheid en gedragskenmerken die het best bij de rol passen, en neem je deze eigenschappen naadloos op in je functies. 

larger compare nl

Vergelijk en selecteer

Vind de speld in de hooiberg 

Het is lastig om uit een grote pool de juiste kandidaat te kiezen, vooral als alle kandidaten ongeveer dezelfde vaardigheden en ervaring hebben. 

Cv's en LinkedIn-profielen geven een eenzijdig beeld en je intuïtie kan bevooroordeeld zijn, dus hoe kijk je verder dan die zorgvuldig samengestelde façade om de echte persoon en zijn of haar potentieel te zien?  

Met ons instrument voor kandidaatselectie kan dat. 

larger onboarding nl

Onboarding

Geef nieuwe medewerkers een vliegende start

Je hebt veel energie gestoken in het vinden van de juiste kandidaat, maar je onboardingproces is net zo belangrijk. Helaas gaan bedrijven vaak uit van een algemene aanpak, waardoor starters zich niet betrokken voelen, juist wanneer ze het meest gemotiveerd zouden moeten zijn. En om de uitdagingen van een online onboardingproces aan te gaan, is innovatieve planning een must. 

Dankzij helder inzicht in hoe je de nieuwe medewerkers het effectiefst kunt beheren en motiveren en met hen kunt communiceren, kunnen ze met ons onboardingplatform voor nieuwe medewerkers direct aan de slag. 

Zodra we Thomas in ons recruitmentproces hadden geïntroduceerd, zagen we meteen een beter kaliber aan kandidaten bij sollicitatiegesprekken en daalde ons personeelsverloop met 50%.

Bob Taylor
Algemeen Directeur

Ontketen de kracht van je mensen met Thomas