Team Interaction Optimisation (TIO) | Thomas.co

Team Interaction Optimisation (TIO)

Thomas components

Welkom bij Team Interaction Optimisation (TIO).

Stel dat we de allerbeste versie van onszelf konden zijn, zouden floreren in onze job en ons als nooit tevoren onderdeel zouden voelen van een winnend team? Door iedereen bruikbare inzichten over zichzelf en elkaar te geven, stelt TIO ons allemaal in staat een betere collega, teamgenoot of leider te worden.

swedish looking male hero v.1

De wereld is veranderd.
Nu nog de manier waarop we werken.

Hoe beter we elkaar begrijpen, des te beter we kunnen samenwerken. TIO geeft ons de informatie die we nodig hebben voor wederzijds respect en waardering voor ieders talent, persoonlijkheid en bijdrage aan het team. Het helpt ons samen te werken en met elkaar meer gedaan te krijgen. Eerlijk gezegd is dat precies wat ontbrak aan ons teamwork.


Image-1

TIO maakt een totaal
nieuwe manier van werken mogelijk.

Van verbale en schriftelijke communicatie tot lichaamstaal - effectieve interactie is essentieel voor succes. Het helpt om vertrouwen op te bouwen, kennis te delen, betere beslissingen te nemen en conflicten te voorkomen. TIO biedt iedereen meer inzicht in zichzelf. Deel je deze inzichten met elkaar, dan kun je een beter team samenstellen en effectiever samenwerken. In een ondersteunende werksfeer waar iedereen tot zijn recht komt en kan groeien.Wat is TIO?

TIO maakt gebruik van wetenschappelijk bewezen inzichten in persoonlijkheid, gedragsprofielen, leervermogen en communicatiestijlen
om richting te geven aan dagelijks gedrag in de werkomgeving.

whait is tio dutch
what is tio smaller dutch

TIO is de nieuwe superkracht voor de werkomgeving

individual thumbnail

Individuen

Bereik je maximale potentieel en voel je verbonden met de organisatie waarvoor je werkt.

team leader thumbnail

Teammanagers

Optimaliseer hoe je teams samenstelt, hoe je met ze communiceert en hen toerust om een positieve groepsdynamiek, goede gesprekken en betere resultaten te realiseren.

business leader  thumbnail

Directie

Bouw een ambitieuze, talentgerichte cultuur, waar je mensen trots op zijn. En verbeter tegelijkertijd het bedrijfsresultaat.