Werken op afstand | Thomas.co

Werken op afstand

Thomas components

Management van hybride werkers

Je team managen in een hybride wereld 

Werken op afstand kan zowel voor bedrijven als voor individuele werknemers geweldig zijn, maar het kan wel een uitdaging zijn om de betrokkenheid en productiviteit op peil te houden. Wat op kantoor goed werkt, gaat niet altijd op in een hybride omgeving. 

Group 401 nl
Group 402 nl
communicate to engage nl

Creëer betrokkenheid door te communiceren. Zo simpel is het

Leidinggevenden die uitblonken in een fysieke omgeving, kunnen moeite hebben om hun draai te vinden bij het managen van hybride werkers. 

Thomas geeft managers inzicht in hoe hun personeel het liefste communiceert en op welke manier je ze het beste kunt motiveren en managen.  

remote working nl

Werken op afstand kan voor sommige mensen een uitdaging zijn

Het gebrek aan persoonlijk contact op kantoor kan op sommige mensen een grote invloed hebben, waardoor ze onthecht raken en zich meer in zichzelf terugtrekken. 

Wij helpen je te begrijpen hoe je werknemers zich zullen redden in een remote of hybride omgeving, en hoe je ze daarbij het beste kunt ondersteunen. Dit kan een tevreden, betrokken teamlid maken of breken.

We hebben ontdekt dat het gedragsassessment van Thomas van onschatbare waarde is geweest om diepere een-op-een relaties op te bouwen met al onze medewerkers, met name tijdens het werken op afstand. Het heeft me een diepgaand inzicht gegeven in de communicatie- en gedragsvoorkeuren van het team, zodat ik met ze kan praten, ze kan managen en hen kan motiveren als individuen, op de manier zoals zij dat willen.

Richard Davies
Managing Director
handle conflict nl

Omgaan met conflicten in een remote omgeving

In een hybride omgeving kan het moeilijk zijn om conflicten op te merken. Maar ze escaleren snel, waardoor de relaties in het hele team verstoord kunnen raken en de algehele productiviteit wordt aangetast. 

Het stimuleren van een bedrijfscultuur van communicatie, openheid, eerlijkheid en wederzijds vertrouwen kunnen helpen om conflicten te verminderen en ze sneller op te lossen als ze zich toch voordoen. Ontwikkel deze cultuur door teamleden bewust te maken van hun eigen gedrags- en persoonlijkheidskenmerken, en hoe die van invloed kunnen zijn op hun gedrag. 

Ontketen de kracht van je mensen met Thomas