Medewerkersbetrokkenheid | Thomas.co

Medewerkersbetrokkenheid

Thomas components

Medewerkersbetrokkenheid

Motiveer je team om ze vast te houden  

Een betrokken werknemer is een tevreden, productieve werknemer die zich gewaardeerd voelt en zich inzet voor het bedrijf. Als de betrokkenheid van werknemers afneemt, zitten bedrijven opgescheept met verstorende, niet-productieve werknemers die sneller geneigd zijn te vertrekken. Maar hoe creëer je die betrokkenheid – en hoe zorg je dat ze betrokken blijven? 

Group 364 - nl
Hero image nl
Communicate to engage-NL

Creëer betrokkenheid door te communiceren. Zo simpel is het

Niet-betrokken werknemers nemen sneller ontslag, zijn niet productief en vormen een afleiding voor anderen. Dat is in het beste geval vervelend, maar kan in het slechtste geval leiden tot ontregeling, minder werk en minder betrokkenheid. 

Als je weet hoe ze het liefst met je communiceren en hoe ze gemanaged willen worden, helpt dat je om vertrouwen op te bouwen en ze betrokken te houden. Thomas-assessments geven je een niveau van inzicht in hun persoonlijkheids- en gedragskenmerken dat helpt om de betrokkenheid van werknemers te behouden, de productiviteit te verhogen en het personeelsverloop te verminderen. 

Build-your-own-NL

Voelen je werknemers zich uitgedaagd?

Veel sollicitanten lezen recensies van werknemers op websites zoals Glassdoor. Slechte beoordelingen van bestaand personeel schetsen een negatief beeld dat onjuist kan zijn. Dit kan ervoor zorgen dat goede kandidaten niet meer solliciteren. 

Personeelsleden die zich vervelen kunnen onproductief worden en hun onbenutte potentieel verspillen. Gebruik Thomas-assessments om diepgaand inzicht te krijgen in je personeel en om te zien welke werknemers deze mate van uitdaging nodig hebben, en ook wat voor soort uitdagingen het beste bij ze past. 

Engagement must be-NL

Betrokkenheid moet zinvol zijn

Betrokkenheids- en pulse-onderzoeken kunnen ontzettend nuttig zijn voor bedrijven, maar het kan ook gemakkelijk een kwestie worden van simpelweg vinkjes zetten en zo meer kwaad dan goed doen. Personeel kan het zat worden om de hele tijd vragenlijsten in te vullen, waardoor de betrokkenheid en de productiviteit kunnen dalen en het personeelsverloop toeneemt. 

Leer hoe je mensen kunt betrekken en motiveren om het beste uit ze te halen. Met gerichte workshops over gedrag kunnen managers en leidinggevenden een aantal praktische vaardigheden aanleren. 

Ontketen de kracht van je mensen met Thomas