Waarom Thomes gebruiken | Thomas.co

Waarom Thomes gebruiken

Thomas components

WAAROM THOMAS GEBRUIKEN

Het platform dat je echt kunt vertrouwen

Wij zijn marktleider, gesteund door degelijke wetenschap, en onze assessments werken. We kunnen het bewijzen.

Header
We tackle diversity head on

We pakken diversiteit direct aan.

We hebben allemaal onbewuste vooroordelen, en dit mag geen invloed hebben op je keuze voor een nieuwe medewerker. Door Thomas te gebruiken, bekijk je jouw kandidaten op een andere manier. In plaats van een stapel CV's laat onze sterbeoordeling zien wie aan jouw behoeften voldoet op basis van hun beoordelingsresultaten.

Je krijgt op maat gemaakte interviewvragen voor elke kandidaat, zodat je de persoon inhuurt die het beste past bij de functie en jouw team. Je krijgt een divers personeelsbestand, betere resultaten en de zekerheid dat elke vorm van vooroordeel buitenspel is gezet.

We're backed by robust science

We worden ondersteund door degelijke wetenschap.

We zijn er trots op dat onze Thomas-beoordelingen zijn geregistreerd bij het Psychological Testing Centre (PTC) van de British Psychological Society (BPS), dat de richtlijnen van de European Federation of Psychologists Associations (EFPA) volgt.

Dit betekent dat onze beoordelingen voldoen aan strenge eisen voor geldigheid, nauwkeurigheid en eerlijkheid die door de meeste marktalternatieven niet worden geëvenaard.

Proven to increase retention

Bewezen om retentie te verhogen.

Als je van je team houdt en ze vertrekken, kan dit te wijten zijn aan de manier waarop van hen wordt verwacht te werken.

Onze menswetenschap kan je vertellen hoe elke persoon graag communiceert, wordt beheerd en gemotiveerd met een persoonlijk profiel.

Je kunt profielen vergelijken om ervoor te zorgen dat jouw team in evenwicht is en managen op een manier die het beste past bij jouw team.

Better connections

Betere verbindingen.

Blijf in contact met je team, waar ze ook ter wereld zijn, met de individuele informatie die ons mensenplatform je geeft.

Door profielen te vergelijken met je teamgenoten begrijp je wie graag virtueel koffie drinkt en een praatje maakt in de ochtend en wie liever communiceert op basis van gevoelens.

Deze informatie bij de hand houden houdt je verbonden, je teams ondersteund en jullie allemaal dat beetje opgewekter.

Geloof ons niet zomaar...

G2banner
G2banner-mobile